» TOV "Promeksa"

TOV "Promeksa"

Kontakti TOV "Promeksa"
Patrick
+33 6 3 ... pokazati telefon +33 6 37 51 20 75
Dima
+380 67 ... pokazati telefon +380 67 362 2298
Francuska, Overnja-Rona-Alpi, 07170, lavilledieu
Lokalno vreme prodavaca: 15:31 (CEST)
Ukrajina, Kijev i oblast, Kiev
Lokalno vreme prodavaca: 16:31 (EEST)
Obala Slonovače, abidjan
Lokalno vreme prodavaca: 13:31 (GMT)
U prodaji: 14 jedinica
Trgovac na Autolineu više od 3 godine
Pošalji poruku
Sortiraj po: datumu objavljivanja
Godina Snaga Kilometraža Cena
kamion autopodizač kontejnera
ogibljenje - gibanj/gibanj
12/1995 540000 km 5.500 €≈ 6.492 US$
Francuska, lavilledieu
poluprikolica za prevoz kontejnera
ogibljenje - pneumatski/pneumatski
04/1992 2.500 €≈ 2.951 US$
Francuska, lavilledieu
tegljač
ogibljenje - gibanj/pneumatski
11/2007 450 k.s. 456000 km 9.500 €≈ 11.213 US$
Francuska, lavilledieu
poluprikolica sa niskom platformom
ogibljenje - pneumatski/pneumatski
12/1998 16.500 €≈ 19.475 US$
Francuska, lavilledieu
poluprikolica sa niskom platformom
ogibljenje - gibanj/pneumatski
05/1989 10.500 €≈ 12.393 US$
Francuska, lavilledieu
kiper
V=20 m³
06/1980 4.500 €≈ 5.311 US$
Francuska, lavilledieu
poluprikolica kipera
V=25 m³, ogibljenje - gibanj/gibanj
1993 3.200 €≈ 3.777 US$
Francuska, lavilledieu
traktor točkaš
2.400 €≈ 2.833 US$
Francuska, lavilledieu
utovarivač kontejnera
2.500 €≈ 2.951 US$
Francuska, lavilledieu
viljuškar
nosivost5000 kg
2000 po dogovoru
Francuska, lavilledieu
viljuškar
1997 1.500 €≈ 1.770 US$
Francuska, lavilledieu
kiper
benne 10x4
11/1996 430 k.s. 42000 km 18.500 €≈ 21.836 US$
Francuska, lavilledieu
Godina proizvodnje - 2005
po dogovoru
Francuska, lavilledieu
poluprikolica za prevoz kontejnera
ogibljenje - pneumatski/pneumatski
1997 3.500 €≈ 4.131 US$
Francuska, lavilledieu
Izabrano : 0