» Da Gate Group -Inc.

Da Gate Group -Inc.

Kontakti Da Gate Group -Inc.
+370 67 ... pokazati telefon +370 679 17174
Japan, Osaka
Lokalno vreme prodavaca: 08:50 (JST)
Holandija, Drente, ROTERDAM
Lokalno vreme prodavaca: 00:50 (CET)
Litvanija, Klaipeda, KLAIPEDA
Lokalno vreme prodavaca: 01:50 (EET)
U prodaji: 4 jedinica
Diler sa Autoline od Април 2016
Pošalji poruku
Sortiraj po: datumu objavljivanja
Godina Snaga Kilometraža Cena
pokretna dizalica
2003 80000 km 170.000 €≈ 180.744 US$
Litvanija, KLAIPEDA
pokretna dizalica
marka krana - Tadano TG-800 E, nosivost80000 kg
07/2015 5000 km 139.000 €≈ 147.785 US$
Litvanija, KLAIPEDA
pokretna dizalica
marka krana - Tadano AR 2200 M, nosivost22000 kg
2015 8000 km 350.000 €≈ 372.120 US$
Litvanija, KLAIPEDA
pokretna dizalica
marka krana - Tadano, nosivost80000 kg
2015 21000 km 145.000 €≈ 154.164 US$
Litvanija, KLAIPEDA
Izabrano: 0 Poređenje : 0