» OOO Promzapad

OOO Promzapad

Kontakti OOO Promzapad:
+7 (911 ... pokazati telefon +7 (911) 460 9376
+7 (401 ... pokazati telefon +7 (4012) 50 93 76
Rusija, Severo-zapadni federalni okrug, Kaliningrad, ul.Turuhanskaya 1A
Rusija, Centralni federalni okrug, Krasnogorsk, MO, Ilinskiy tupik d.9
Belorusija,
Lokalno vreme prodavaca: 15:57 (+03)
Kazahstan,
Ukrajina,
Lokalno vreme prodavaca: 14:57 (EET)
Nemačka,
Lokalno vreme prodavaca: 13:57 (CET)
Letonija,
Lokalno vreme prodavaca: 14:57 (EET)
Litvanija,
Lokalno vreme prodavaca: 14:57 (EET)
Poljska,
Lokalno vreme prodavaca: 13:57 (CET)
Estonija,
Lokalno vreme prodavaca: 15:57 (EAT)
Gruzija,
Lokalno vreme prodavaca: 16:57 (+04)
Rumunija,
Lokalno vreme prodavaca: 14:57 (EET)
Uzbekistan,
U prodaji: 19 jedinica
Diler sa Autoline od Октобар 2014
Pošalji poruku
Sortiraj po: datumu objavljivanja
Godina Snaga Kilometraža Cena
buldožer
1995 27.737 €≈ 29.287 US$
Rusija, Kaliningrad
kamion furgon
nosivost15000 kg
1995 7.946 €≈ 8.390 US$
Rusija, Krasnogorsk, MO
poluprikolica sa niskom platformom
ukupna težina40000 kg
1997 8.246 €≈ 8.707 US$
Rusija, Kaliningrad
pokretna dizalica
2008 10000 km 29.836 €≈ 31.503 US$
Rusija, Kaliningrad
kamion za smeće
nosivost12800 kg
2002 253 k.s. 185000 km 17.691 €≈ 18.680 US$
Rusija, Kaliningrad
pokretna dizalica
2008 6500 km 28.486 €≈ 30.079 US$
Rusija, Kaliningrad
pokretna dizalica
2008 18000 km 284.863 €≈ 300.786 US$
Rusija, Kaliningrad
asfaltni finišer točkaš
1998 4500 m/č 24.738 €≈ 26.121 US$
Rusija, Kaliningrad
pokretna dizalica
1994 49.476 €≈ 52.242 US$
Rusija, Kaliningrad
pokretna dizalica
1989 5600 m/č 64.469 €≈ 68.073 US$
Rusija, Kaliningrad
kamion za prevoz drva
1994 17.991 €≈ 18.997 US$
Rusija, Kaliningrad
buldožer
1999 26.987 €≈ 28.496 US$
Rusija, Kaliningrad
damper sa krutom šasijom
1999 28.486 €≈ 30.079 US$
Rusija, Kaliningrad
buldožer
2000 10300 m/č 29.986 €≈ 31.662 US$
Rusija, Kaliningrad
pokretna dizalica
2000 85600 km 89.957 €≈ 94.985 US$
Rusija, Kaliningrad
Izabrano: 0 Poređenje : 0